Om mig

Mit navn er Niels Peter Cook Jensen.

Jeg er uddannet og registreret beslagsmed (Reg.nr. 310).

 

Jeg er udlært hos PH's Beslagsmedie i Odense i 2008, hvor jeg har været glad for at være, men efter en årrække var det tid til at prøve noget nyt. Så vi valgte at flytte til Jylland, hvor jeg i november 2009 startede op som selvstændig.

 

Min erfaring med heste spænder vidt. Blandt andet kan nævnes, at jeg har været Gardehusar, og været ansat på et spring-stutteri. Desuden er jeg ivrig konkurrence-kusk med både enspænder og tospand.

 

Min forlovede og jeg har selv en lille flok Frieser-heste, som både bliver redet og kørt. Derudover har vi også nogle Welsh-ponyer, som hovedsageligt bliver kørt for vogn i konkurrencer og fremvist til show. 

 

Jeg har bl.a. deltaget i flg. kurser:

Foredrag/visning/tips til skoning (af specielt Friesere) fra en beslagsmed i Holland.

Introduktionskursus for 7nails.

Føl-korrigeringskurser.

 

 

Jeg er selvfølgelig medlem af DS, og er derigennem forsikret.