Information

Ret til ændringer forbeholdes.

Vælger du at overføre via bank eller MobilePay, har du 10 dages kredit - notér venligst fakturanummer på overførslen, så jeg ikke er i tvivl om, hvilken faktura du har betalt.

Hvis der bliver foretaget en del-betaling af beløbet (f.eks en del kontant og en del via MobilePay) vil blive tillagt et administrationsgebyr på 50 kr på næste faktura - ligeledes bliver der tillagt et administrationsgebyr på 50 kr, hvis jeg skal sende fakturaen til dig på e-mail eller pr post.

 

Hvis du bestiller smed til en hest, som ikke er din egen, så er det dig, der hæfter for regningen, hvis ejer af hesten ikke betaler.

 

Selvpasser-ordning arrangeres automatisk første gang, du bestiller mig til at besøge din hest med mindre, at du selv fravælger det. Med selvpasser-ordningen kontakter jeg dig, når der er gået det aftalte tidsrum, så du ikke selv skal huske på, hvor længe der er gået, siden din hest havde smed sidste gang. Desuden er det lettere for mig at planlægge fremad.

 

Der gives 14 dages tabt-sko-garanti.

Hvis din hest skulle tabe en sko, gør jeg mit bedste for, at den har skoen på igen indenfor 48 timer (Der tages forbehold for weekend og ferie).

Kørsel

Prisen for kørsel er 5 kr. pr. kørt km. fra min bopæl ved Gesten til din stald (en vej - målt via Krak.dk) - dog max 250 kr.

 

Hvis der er flere heste-ejere i samme stald, deles kørslen mellem Jer.

 

Hvis jeg skal pakke mit værktøj i bilen for at køre hen til naboen eller lignende, så startes der på en ny kørsel fra min bopæl til adressen.

Hvis du via Krak.dk vil beregne, hvor lang afstand der er, så er min adresse: 

Ø. Gesten Skovvej 2, 6621 Gesten. 

 

CVR-nr 32511341