En særlig oplevelse

Torsdag d. 2. juni 2011 var vi blevet inviteret i Cirkus Arena i Kolding af min svigermor. Det var mere end 10 år siden, at jeg sidst havde set en cirkusforestilling. Men en fantastisk eftermiddag med både søløver, klovne, andalusisiske hingste og selvfølgeligt elefanter.

 

Næste formiddag ringer min telefon: "Ja, goddag, det er fra Cirkus Arena". Min første tanke var jo selvfølgelig, om jeg havde tabt eller glemt et eller andet, men nej.

Det viste sig så, at Mr. Casselly, som ejer de 8 Andalusiske hingste, 2 franske arbejdsheste og de 4 elefanter, desperat havde brug for en beslagsmed. 

 

Desværre kunne jeg jo ikke slippe alt, hvad jeg havde i hænderne, så jeg tilbød at komme lørdag morgen istedet. Men der var så et lille problem, for lørdag havde de rykket teltet til Haderslev (og resten til Åbenrå). Men da jeg syntes, at det var en spændende opgave, tilbød jeg at køre til Åbenrå, hvilket Mr. Casselly takkede ja til.

 

Jeg tog min forlovede med, så hun også kunne opleve Cirkus Arena fra "bagsiden" - og ikke mindst elefanterne på tæt hold. Vi blev modtaget af cirkusfolket med ren venlighed og gæstfrihed, og Mr. Casselly svarede ivrigt på vores nysgerrighed ang. både heste og elefanter og viste dem stolt frem.

 

Da jeg havde beskåret og skoet de heste, der trængte, var det jo tiden til at køre igen. Men inden da viste den store han-elefant, hvor dygtig han er, så det nåede vi heldigvis at få et par billeder af. Farvel-truttet fik vi også.

 

Så tusind tak til Cirkus Arena og ikke mindst Mr. Casselly for nogle hyggelige og spændende timer.